LINE-UP

South of Heaven

Reünie met eerste optreden na 10 jaar op Zeeltje Rock 2020 !!!!! Jaren geleden was er in de Betuwe een band die het helemaal zou gaan maken. Ze speelden in Paradiso, waren headliner op allerlei festivals en Herman Brood speelde mee op hun CD. Toen zich ook nog enkele platenmaatschappijen meldden, zag de toekomst van de band – South of Heaven genaamd – er helemaal rooskleurig uit. Dat was het moment dat South of Heaven ermee stopte.

Vanwege – laten we zeggen – allesbehalve muzikale meningsverschillen. De leden van de band gingen daarna ieder een eigen weg maar bleven wel muziek maken. Toch kroop het bloed waar het niet gaan kan en werd er in 2010 besloten South of Heaven weer nieuw leven in te blazen door middel van een nieuwe cd en een wat bleek eenmalig optreden.

De meningsverschillen zijn nu na 10 jaar nog lang niet opgelost, maar de band heeft zich bij de onderlinge irritaties en elkaars eigenaardigheden neergelegd. Het spelen is namelijk zo lekker!!. De blues-, soul- Rock en wave-invloeden zijn uiteraard nog steeds duidelijk te horen, maar de SoH-saus is nadrukkelijker aanwezig dan ooit. Eigenzinnige rock & roll, zonder opsmuk, maar met ballen. Sterke composities, met overgave gebracht, zonder pretentieus geneuzel.

Bekijk een videoclip van South of Heaven

 

<-

Stichting "Rock On" - Vriezeweg 10 - Deest - Contact met Festival Zeeltje - Deze website maakt geen gebruik van cookies en kan geen gegevens van u opslaan