LINE-UP

Komodo

Wanneer je Komodo zegt dan hoor je: Vintage Exotic Rock ‘n’ Roll. Een brouwsel, vol met magische spreuken van over de hele wereld, ontworpen om je dag en nacht te laten dansen. Psychedelische rock, gemixt met desert blues, surf rock, afro-disco, rumbo en Indian raga. Komodo brengt niet-westerse geluiden en ritmes, onverwachte instrumenten en een hiller high-energy live-show. Een beetje vreemd, een beetje rauw, maar de melodieën blijven nog dagen in je hoofd rond dansen. Na de release van het debuutalbum in 2019 heeft Komodo verschillende prestigieuze festivals als Noorderslag en Grasnapolsky gespeeld. Ze speelden ook op het gerenommeerde Franse festivals Transmusicales de Rennes en Printemps de Bourges.

In 2021 bracht Komodo de eerste singles uit van hun opkomende tweede album. Deze kwam begin 2022 uit. Easy Prey en Lost Kids werden beide hits op o.a. NPO radio 2, Radio Veronica en 3FM.

Nu is Komodo de wereldkaart verder aan het verkennen met tourplannen door Europa. De tank is gevuld met plezier en ambitie om mensen in heel Europa de dansvloer op te krijgen, en Zeeltje Rock zal dit ook mee gaan maken.

Bezoek website van Komodo

 

<-

Stichting "Rock On" - Vriezeweg 10 - Deest - Contact met Festival Zeeltje - Deze website maakt geen gebruik van cookies en kan geen gegevens van u opslaan