LINE-UP

Idolized - The ultimate Billy Idol Tribute Band

Billy Idol is een van de iconen van de punkpop uit de jaren 80 en een van de meest succesvolle muzikanten van zijn tijd. Zijn energieke shows zijn nog steeds de belichaming van eerlijke, handgemaakte rock 'n' roll!

IDOLIZED pasT de kenmerkende snotterige brutale houding van het origineel tot in het kleinste detail aan! Frontman Roger Kane lijkt niet alleen verwarrend veel op het origineel, ook vocaal doet hij er niet voor onder. De internationaal ervaren bandleden brengen het live geluid van Billy Idol krachtig op het podium en met gitarist Kevin Krämer staat er een virtuoze snaren tovenaar aan de zijde van Kane, die het geluid en de speelstijl van Billy's sideman Steve Stevens met zijn moedermelk heeft opgenomen.

De setlist bevat alle hits uit de carrière van Idol, zoals "Rebel Yell", "White Wedding", "Flesh For Fantasy", "Dancing With Myself", "Mony Mony" of "Eyes Without A Face".

IDOLIZED staat voor een rock 'n roll feest van de bovenste plank!

Bezoek website van Idolized

 

<-

Stichting "Rock On" - Vriezeweg 10 - Deest - Contact met Festival Zeeltje - Deze website maakt geen gebruik van cookies en kan geen gegevens van u opslaan