LINE-UP

Baldrick Brothers

Baldrick Brothers is de enige band ter wereld die Country Punk-a-Billy speelt.

In 2010 werd de band opgericht door een paar blues knakkers en een ex-punker en al snel werd uit die muzikale ingrediënten een explosief mengsel gebrouwen dat er voor zorgt dat de voetjes van de vloer gaan, de handjes in de lucht en het bierglas naar de mond.

Baldrick Brothers beklom de afgelopen 10 jaar diverse podia in vooral Zeeland en Noord-Brabant, op hoofdzakelijk (kleinere) festivals en in diverse muziek-kroegen. In 2014 besloot de band dat hun stijl die ook de nodige “folk” en “Americana” elementen bevat voldoende uitgekristalliseerd was en werd besloten een CD op te nemen.

Met een overdosis aan enthousiasme halen de broers genadeloos een aantal country klassiekers en obscure punk songs door de mangel, aangevuld met een eigen nummer dat perfect binnen de door hen zelf gedefinieerde stijl “Country Punk-a-Billy” past. “Buitengewoon lekker” was het oordeel van VPRO’s 3 voor 12. Meer optredens in het oosten van het land en ook België en Duitsland volgden.

In het C****a jaar 2020 bracht de band opvolger “Crimson Red” uit die zeer goed ontvangen werd op naar Zeeltje Rock 2023.... dit wordt Vet !!!

Bezoek website van Baldrick Brothers

 

<-

Stichting "Rock On" - Vriezeweg 10 - Deest - Contact met Festival Zeeltje - Deze website maakt geen gebruik van cookies en kan geen gegevens van u opslaan